Pravila o privatnosti

Ova izjava o zaštiti podataka (“Pravila o privatnosti”) pruža informacije o tome kako web stranica sunnydayorebic.com (dalje u tekstu “mi”, “nas” ili “naša web stranica”) obrađuje i štiti osobne podatke korisnika. 

sunnydayorebic.com, sa sjedištem u Ul. Bana Josipa Jelačića 82, 20250 Orebić, odgovorno je za zaštitu vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se isključivo na našu web stranicu i ne obuhvaćaju druge internetske stranice na koje se povezujete s naše web stranice.

Podaci prikupljeni prilikom rezervacija i upita: Prilikom rezervacije smještaja ili slanja upita, prikupljamo informacije kao što su vaše ime, adresa, kontakt podaci, podaci za plaćanje te dodatne informacije potrebne za obradu vašeg zahtjeva. Osim toga, možete nam pružiti informacije o osobama koje putuju s vama. Ovi podaci koriste se isključivo za izvršavanje vaših zahtjeva i pružanje usluga smještaja.

Podaci prikupljeni putem kolačića: Koristimo kolačiće (cookies) i slične tehnologije kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice i analizirali kako je koristite. 

Obrada vaših osobnih podataka temelji se na sljedećim pravnim osnovama:

Prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo izvršili ugovor o rezervaciji smještaja ili pružili uslugu smještaja.

Koristimo vaše podatke za legitimne interese kao što su unaprjeđenje usluga, analiza podataka, te prilagođavanje ponude i marketinških aktivnosti.

Možemo obrađivati vaše podatke kako bismo ispunili pravne obveze propisane zakonom ili drugim propisima.

U nekim slučajevima, tražit ćemo vašu izričitu privolu za određene vrste obrade, kao što je slanje promotivnih materijala putem e-pošte.

Korištenje osobnih podataka

Vaši osobni podaci koriste se isključivo za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti, a uključuju:

  • Dovršavanje rezervacija i upita
  • Pružanje usluge smještaja
  • Vođenje evidencije i poboljšanje usluga
  • Personalizacija ponuda i marketinške komunikacije
  • Statističke analize
  • Zaštita poslovanja i suzbijanje prijevara
  • Pravilno ispunjavanje pravnih obveza

Sigurnost podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših osobnih podataka i spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje.

Vaša prava

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka te pravo povući privolu u bilo kojem trenutku. Možete koristiti svoja prava slanjem zahtjeva na info@sunnydayorebic.com. Imate pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Rok zadržavanja podataka

Vaše osobne podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje su prikupljeni, osim ako zakon propisuje drugačije.

Promjene Pravila o privatnosti

Imajte na umu kako sunnydayorebic.com  ova pravila može povremeno promijeniti. Međutim, u slučaju konkretnih promjena objavit ćemo obavijest o takvim promjenama na početku ovih pravila. Preporučujemo da povremeno posjetite pravila kako biste saznali i provjerili je li došlo do pojedinih izmjena

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite pismenim putem na info@sunnydayorebic.com.

Datum objave: 08.08.2023. 

ADDRESS

Ul. Bana Josipa Jelačića 82, 20250 Orebić

PHONE

+385 91 730 67 70

E- MAIL

info@sunnydayorebic.com

Copyright © 2023 TagYou Marketing Agencija. All Rights Reserved.