Turistička ponuda orebića

Mjesta u blizini

6,8 km

OTOK KORČULA

Sunny Day apartmani su u blizini prekrasnog otoka Korčule, doma rodnog grada slavnog putopisca Marka Pola. Otok nudi bogatu povijest, očaravajuće plaže i slikovite gradiće. Do ove destinacije vodi trajekt iz Trajektne luke Orebić koja je udaljena od smještaja samo 120 m.

3,4 km

BADIJA

Otok Badija je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, pješčanim plažama i skrovitim uvalama, što ga čini idealnim mjestom za miran i opuštajući odmor. Također, Badija je poznata i po svojim benediktinskim samostanima koji datiraju iz 14. stoljeća. Ovi samostani predstavljaju kulturno nasljeđe i svjedočanstvo duge povijesti otoka.

2,2 km

SAMOSTAN GOSPA OD ANĐELA

Samostan Gospa od Anđela je izvanredna religiozna i povijesna znamenitost smještena na vrhu brda iznad grada Orebića na poluotoku Pelješcu u Hrvatskoj. Ovaj prekrasni benediktinski samostan ima dugu povijest koja datira unazad u 15. stoljeće. U sklopu samostana nalazi se Muzej kapetana. Orebić je mjesto koje ima najviše kapetana na jadranskoj obali, koji su plovili svim morima svijeta.

1 km

LOKALNE VINARIJE

Bogatstvo vinskih podruma: Pelješac je poznat po svom vrhunskom vinu, a posebno se ističe autohtona sorta Plavac Mali. Posjetite neke od tradicionalnih obiteljskih vinarija i kušajte njihova vina koja će vas očarati svojim okusima. Pelješac obiluje netaknutom prirodom, prostranim vinogradima i maslinicima, zelenim obroncima i kristalno čistim morem.

58 km

STON

Zidine Stona su među najdužima u Europi. Grad je nekad bio važna pomorska utvrda Dubrovačke Republike, a zidine su građene tijekom 14. i 15. stoljeća kako bi zaštitile grad i njegove poljoprivredne površine. Ston je također poznat po svojim slanim poljima, koja su najstarija u Europi i datiraju iz rimske antike. Ova slana polja su još uvijek u funkciji i daju posebnu draž ovom području

109 km

DUBROVNIK

Dubrovnik, poznat kao “biser Jadrana”, je prekrasan povijesni grad smješten na južnoj obali Hrvatske. Ovaj fascinantni grad ima dugu i bogatu povijest koja seže više od tisuću godina.Stari grad Dubrovnik, koji je UNESCO-va svjetska baština, krije mnoge povijesne znamenitosti poput Kneževa dvora, crkve Sv. Vlaha, Franjevačkog samostana i mnogih drugih. 

APARTMAN S POGLEDOM NA MORE 

APARTMAN S DVIJE SPAVAĆE SOBE

ADDRESS

Ul. Bana Josipa Jelačića 82, 20250 Orebić

PHONE

+385 91 730 67 70

E- MAIL

info@sunnydayorebic.com

Copyright © 2023 TagYou Marketing Agencija. All Rights Reserved.